Carlos Garrido • crepuscle 1.122 • dimecres 15 de gener 2014

   Arribam avui al programa 1.122 d’El crepuscle · Ona Mediterrània, 21:00 · Aquest programa comptarà avui dimecres amb seccions com ‘Quatre Estacions’, que dedicarem, amb Puri Reus, a l’Any dedicat a Joan Vinyoli; al ‘Cel Estrellat’ parlarem de l’agenda cultural dels propers dies; i l’entrevista de ‘L’Hora dels Selenites’ ens permetrà conèixer millor a l’escriptor, periodista i músic CARLOS GARRIDO.

   Ara que es parla tant de la situació incerta de tants de joves que es veuen empesos a cercar-se les garroves arreu del món, és bo recordar que els mallorquins de fa un segle ja ho eren una mica… com ho diríem ara…? emprenedors. Molts d’illencs emigraren fa 100 o 120 anys a Alger, Marsella o Hispanoamèrica.

   Un exemple seria el dels fundadors de “La Mallorquina”, una comfiteria que s’ubicà, a principis del segle XX, al carrer Andes de Montevideo (Uruguai); als anys ’70 començà un procés d’industrialització que ha culminat, en l’actualitat, en una empresa que serveix les principals cadenes de supermercats i grans superfícies. Que com ho hem trobat…? Cercant a la guia www. …1.122.com.uy 

la mallorquina uruguay

http://www.lamallorquina.com.uy/empresa.php

1.122, qui ho diria?, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s