Toni Morlà • crepuscle 1.124 • divendres 17 de gener 2014

Arribam avui al programa 1.124 d’El crepuscle · Ona Mediterrània, 21:00 · Aquest programa comptarà, com cada divendres, amb “El Telescopi”, secció on veurem El Convidat (TV3) ‘amb uns altres ulls’; una tasca que hem encomanada a Joan Roca és acostar-nos a trobar “El Sentit de la Vida”; i en tercer lloc “Cometes” serà la secció en què Maria Antich i Biel Vich ens posaran l’actualitat de la societat i la cultura a debat.

A més, com cada divendres, comptarem amb “Les Dues versions”, un espai que ens porta dues formes distintes d’interpretar un mateix tema musical. La setmana passada ens va deixar Toni Morlà, un músic mallorquí entranyable, que va ser selenita al Crepuscle fa uns anys.

Recordar la figura de Morlà ens condueix a l’època dels Talaiots (als anys ’70) fins a la seva musicació de poemes de Costa i Llobera o a la composició de temes propis. Èpoques de discos de vinil, de cintes de cassette,… quan no es parlava gaire de pirateria, o almenys de pirateria referida a la música.

Aquesta és una qüestió de la qual es parla arreu del món, en major o menor mesura segons els països. Recentment, a Costa Rica, a la ciutat de San Isidro de El General, la policia municipal va detenir a 9 venedors ambulants i requisà un total de …1124 discos pirates

1.124, qui ho diria?, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s