Dones i justícia • crepuscle 1.132 • dijous 30 de gener 2014

     Arribam avui al programa 1.132 d’El crepuscle · núm. 18 a Ona Mediterrània, 21:00 · Aquest programa comptarà avui dijous amb la col·laboració de Sebastià Manresa a la secció ‘Forat Negre’, que ens parlarà de les històries de la Hª de la Medicina; i, a la segona part, la nostra tertúlia del dijous estarà ‘Orbitant’ en torn a LES DONES I LA JUSTÍCIA.

     Se sol dir que la justícia, si és lenta, no és justa; i una de les reivindicacions més freqüents, dins l’àmbit judicial, és que s’hi augmentin els recursos invertits i que es racionalitzi aquesta despesa pública.

     La Llei de Mesures de Protecció Integral Contra la Violència de Gènere (2004) preveia la creació dels jutjats exclusius de violència sobre la dona. Una primera passa va ser la constitució (…tres anys després!) de 18 noves unitats judicials (a Catalunya, Canàries, Andalusia, Madrid i Múrcia) que havien de tractar, exclusivament, sobre aquest tipus de violència. Aquesta renovació de la planta judicial apareix al Reial Decret …1.132/2007, de 31 d’agost

1.132, qui ho diria?, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s