Joan Oliver Araujo • crepuscle 1.136 • dimecres 5 de febrer 2014

Arribam al programa 1.136 d’El crepuscle · núm. 21 a Ona Mediterrània, 21:00 · que comptarà avui dimecres amb seccions com ‘Quatre Estacions’, que dedicarem, amb Manolo Gómez, a la defensa del patrimoni històric i artístic; al ‘Cel Estrellat’ parlarem de l’agenda cultural dels propers dies; i l’entrevista de ‘L’Hora dels Selenites’ ens permetrà parlar amb JOAN OLIVER ARAUJO, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de les illes Balears.

  En èpoques convulses com aquesta, de retallades econòmiques i de sospitoses ‘reordenacions’ polítiques en l’àmbit autonòmic, és bo recordar que ara fa gairebé 7 anys el nostre Estatut va tenir una notable reforma que, en els temps actuals, sembla… molt, molt, molt llunyana.

  El nostre convidat d’avui n’és una especialista, i una mostra és l’article sobre la nova distribució de la potestat executiva entre el Govern de les illes Balears i els Consells Insulars, publicat en el 2009 a l’Anuario de Derecho Parlamentario, en el seu nº 21, article identificat amb l’ISSN (International Standard Serial Number) …1.136-3339

https://twitter.com/Escoltiveig/status/431162233381740544/photo/1/large

 1.136, qui ho diria?, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s