Hope there’s someone • crepuscle 1.143 • divendres 14 de febrer 2014

Arribam avui al programa 1.143 d’El crepuscle · núm. 28 a Ona Mediterrània (98.0 FM · 21:00). Aquest Crepuscle comptarà, com cada divendres, amb “El Telescopi”, secció on veurem “Això és mel!” (IB3TV) ‘amb uns altres ulls’; Joan Roca ens ajudarà a trobar “El Sentit de la Vida”; i en tercer lloc Maria Antich i Biel Vich ens duran a la secció “Cometes” un  tema actual a partir d’una efemèrides.

A més, com cada divendres, comptarem amb “Les Dues versions”, un espai que ens porta dues formes distintes d’interpretar un mateix tema musical, en aquest cas “Hope there’s someone”, d’Antony and the Johnsons, i la versió que en féu Clare Maguire.

El tema que escoltarem avui fa part de l’àlbum “I am a bird now” pel qual Antony and the Johnsons varen ser guardonats amb el Mercury Music Prize, tot i que algunes veus criticaren que no se’ls podia considerar britànics ja que la major part de la seva carrera havia transcorregut a Nova York.

El seu líder Antony Hegarty va néixer a Chichester (Regne Unit) però, abans d’establir-se als Estats Units, s’instal·là a Amsterdam el 1977, precisament quan Wim Kok dirigí la fusió entre el sindicats catòlic i socialdemòcrata. Per cert, Kok va ser primer ministre, i liderà el Partit Laborista fins 2001, any en què va ser reconegut com Cavaller de la Gran Creu d’Isabel la Catòlica, segons el Reial Decret …1.143 del 2001

1.143, qui ho diria?, com Crepuscles comptam fins el dia d’avui

Ràdio en directe:    http://onamediterrania.cat/player.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s